UA-48458289-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Mökit:

Mökit 3-6 on vuokrattavissa ympäri vuoden. Mökeissä kaksi vuodepaikkaa, sekä mahdollisuus kahteen lisävuodepaikkaan, eli 2+2 henkilöä. Mökeissä seuraava varustelu:

Puulämmitteinen sauna, suihku, sisä-wc, sähkö, sähkölämmitys, puutakka, tv, radio, lämmin- ja kylmävesi, jääkaappipakastin, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, 

 

Lemmikkieläimet sallittu, paitsi yksi mökeistä on allergiaystävällinen ja lemmikkieläinten pitäminen tässä mökissä on kielletty.

 

Mökit 1-2 ovat vain kesäkäytössä. Toisessa mökeistä kaksi vuode- ja kaksi lisävuodepaikkaa. Toisessa Kerrossänky neljälle ja kaksi lisävuodepaikkaa tarvittaessa.

Mökeillä yhteinen ulko wc ja yhteinen saunamökki jossa suihku. Mökeissä seuraava varustelu: Sähkö, radio, kylmävesi, jääkaappipakastin, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

 

Puolen kilometrin etäisyydellä mökeistä on kaksi järveä, Villikkalan- ja Säyhteenjärvi, joissa molemmissa on mahdollisuus vapaaseen soutuveneen käyttöön. Kalastaminen onnistuu hyvin myös rannalta. Yleinen uimaranta on puolentoista kilometrin päässä mökeistä. 

 

Etäisyydet: Helsinki 112km, Porvoo 62km, Lahti 45km, Kouvola 48km Orimattilan keskusta 32km Artjärven keskusta 3km

Kuvagalleria